Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

„Stăm bine la oncologice“

Viața Medicală
D. D. M. miercuri, 1 mai 2013
Aşa au declarat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi cei ai Asociaţiei Pacienţilor Cronici din România, în cadrul unei întâlniri cu presa, unde au prezentat bilanţul parteneriatului demarat în urmă cu trei luni. Dr. Adrian Pană, secretar de stat în MS, afirmă că stocurile de bleomicină ar ajunge pentru întregul an, iar cele de citarabină, cisplatină şi 5-fluorouracil – până la jumătatea anului; pentru acestea din urmă, există semnale pentru un flux continuu în aprovizionare atât la Unifarm, cât şi la alţi distribuitori. Un produs solicitat, care însă lipseşte din piaţă de foarte mult timp, vinblastina, se pare că va intra în ţară la sfârşitul acestei săptămâni, iar din iulie, ne asigură oficialul MS, un producător îl va pune pe piaţă în mod constant.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.