Newsflash
Știri

Spitalul Foișor se redeschide pentru pacienții ortopedici

de Dorina Novac - mai 19 2021
Spitalul Foișor se redeschide pentru pacienții ortopedici

Spitalul Foişor a început procedurile de curăţenie și dezinfecție, după externarea ultimului pacient cu COVID-19. Se așteaptă redeschiderea pentru pacienții cu probleme ortopedice în curând.

spital non-COVID

Spitalul Foişor a început procedurile de nebulizare, curăţenie, dezinfecţie, verificări probe biologice şi resecurizare a circuitelor aflate în reconversie, în vederea revenirii la regimul normal de funcţionare la o dată ulterioară, a anunțat ASSMB.

„În cursul dimineții de miercuri, 19.05.2021, în urma transferării ultimului pacient COVID-19 internat în Secția ATI a Spitalului Clinic de Ortopedie, Trumatologie și TBC Osteoarticular Foișor, unitatea sanitară a început procedurile de nebulizare, curățenie, dezinfecție, verificări probe biologice și resecurizare a circuitelor aflate în reconversie, în vederea revenirii la regimul normal de funcționare la o dată ulterioară”, informează Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

ASSMB precizează că Spitalul Foișor a depus la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB), marți, 18 mai, întreaga documentație necesară în vederea obținerii avizului provizoriu de funcționare care să permită revenirea la activitatea medicală obișnuită.

De asemenea, reprezentanții DSPMB au efectuat în cursul zilei de miercuri o inspecție sanitară la Spitalul Foișor.

„În funcție de decizia DSPMB, Spitalul Foișor va informa opinia publică în timp util, prin toate canalele de comunicare, privind data eventualei reluări a activității în regim normal, după finalizarea procesului de pregătire medicală și administrativă”, se arată în comunicatul ASSMB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe