Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Colțea va fi iluminat în roz pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 24 septembrie 2020, ora 10:38

Spitalul Clinic Colțea va fi iluminat în culoarea roz, la data de 1 octombrie, pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Anul acesta, Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București ( ASSMB) este partenerul Fundației Renașterea la a 20-a ediție, aniversară, a evenimentului „Iluminare în Roz”, organizat în fiecare an la data de 1 octombrie, pentru a marca „Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân”.

spitalul clinic coltea
Sursă imagine: Spitalul Clinic Colțea/ Facebook

 

„Cancerul la sân este o boală care, depistată la timp, poate fi vindecată. Esențială în lupta cu această maladie este prevenția, pentru că un diagnostic pus în stadii incipiente poate face diferența între viață și moarte. Numai prin eforturile comune ale autorităților și ale partenerilor din spațiul public și privat, această luptă poate fi câștigată”, transmite ASSMB.

Acest eveniment, precum și altele organizate cu această ocazie, a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă la care au participat președintele Fundației Renașterea, Mihaela Geoană, consilierul prezidențial pentru probleme de sănătate, Loreta Păun, directorul medical al ASSMB, dr. Turkes Ablachim, președintele INO-MED, dr. Marius Geantă, precum și ambasadorul Fundației Renașterea, Andreea Esca.

Etichete: cancer la san Spitalul Clinic Colțea ASSMB Iluminare în Roz

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.