Newsflash
Știri

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş are un nou director

de Dorina Novac - feb. 6 2023
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş are un nou director

Începând cu data de 3 februarie, dr. Szekely Edit ocupă funcţia de director medical interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, numită prin ordin al Ministrului Sănătăţii.

Dr. Szekely Edit este medic primar medicină de laborator şi medic primar microbiologie medicală, Doctor în Medicină şi conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş, membru în Comisia pentru Microbiologie medicală a Ministerului Sănătăţii.

SCJU Targu Mures

Dr. Szekely îşi desfăşoară activitatea ca medic în cadrul Compartimentului de microbiologie a Laboratorului de Analize Medicale a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, începând din anul 2005.

Citește și: Procedură în premieră națională la Clinica de Cardiologie a SCJU Târgu Mureș

„Dr. Szekely are o experienţă bogată în derularea proiectelor, unul dintre acestea fiind Proiectul «Întărirea capacității instituționale pentru controlul infecțiilor spitalicești și gestionarea consumului de antibiotice în România», implementat de Institutul Naţional de Boli Infecţioase «Prof. Dr. Matei Balş», Bucureşti (INBI MB), în calitate de promotor al proiectului, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş având calitate de spital pilot”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe