Newsflash
Știri

Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, încadrat în categoria a II-a de acreditare

de Dorina Novac - dec. 15 2020
Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, încadrat în categoria a II-a de acreditare

Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova a fost încadrat în categoria a II-a de acreditare cu recomandări, a anunțat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a precizat, într-o postare pe Facebook, că Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova este printre puţinele unităţi sanitare din ţară care au obţinut acest nivel de acreditare.

spitalul din Craiova
Sursă imagine: Lia Olguta Vasilescu/ Facebook

„Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova a fost încadrat în categoria a II-a de acreditare, fiind printre puținele unități sanitare din țară care au ajuns la acest nivel. Alte spitale care au obţinut atestatul pentru Categoria a II-a sunt Institutul Matei Balş din Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Bucureşti și Institutul Inimii Cluj – Napoca”, a scris primarul Craiovei.

Aceasta a mai menționat că rata de infectare cu noul coronavirus scade sub 3 la mie în Craiova, ceea ce înseamnă relaxarea restricţiilor.

„Investițiile majore făcute, în ultimii opt ani, în spitale au contat cel mai mult în această pandemie (...)”, a subliniat Lia Olguţa Vasilescu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe