Newsflash
Știri

Spitalul Clinic Colentina are un nou manager

de Dorina Novac - iun. 23 2022
Spitalul Clinic Colentina are un nou manager

Dr. Victor Cauni nu mai este manager al Spitalului Clinic Colentina, după ce mandatul său interimar a încetat.

spitalul colentina

„Astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al dr. Victor Cauni. Îi mulțumim pentru activitatea deosebită și eforturile depuse în ultimul an și jumătate, inclusiv în perioada grea de pandemie, când Spitalul Clinic Colnetina a jucat un rol esențial în combaterea COVID-19. Domnia sa își va continua activitatea medicală prodigioasă în cadrul unității sanitare, unde conduce Secția de Urologie”, a precizat Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

Citește și: Istoria complexului de spitale de la Colentina

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este Andrei Cosmin David, un specialist recunoscut în mangement sanitar, care vine din poziția de director general al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), instituție unde a desfășurat o activitate continuă de peste un deceniu.

De-a lungul acestei perioade, a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul ANMCS, inclusiv cea de președinte al instituției.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe