Newsflash
Știri

Spital modular de izolare şi tratament, instalat la Constanţa

de Dorina Novac - mar. 26 2020
Spital modular de izolare şi tratament, instalat la Constanţa

Un convoi de autocamioane care transportă un spital modular de izolare şi tratament achiziţionat din Olanda de Direcţia medicală a Ministerului Apărării Naţionale a intrat în România şi va fi instalat la Constanţa.

Potrivit unui comunicta de presă al MApN, Spitalul Modular de Izolare şi Tratament va funcţiona ca o secţie extinsă de boli infecţioase a Spitalului Militar de Urgenţă din Constanţa.

spoital ,modular la constanta

Această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului „Portul” din Constanţa.

spital modular

Potrivit sursei citate, operaţiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forţelor Navale, Statul Major al Forţelor Terestre, Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit şi Direcţia medicală a MApN.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe