Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spital iluminat festiv

Viața Medicală
Dr. D. L .D joi, 15 martie 2012

   Data de 23 februarie este celebrată în întreaga lume ca Ziua mondială Rotary. Prin tradiţie, cu această ocazie, se iluminează festiv un edificiu sau un monument. Organizaţie multiprofesională, Rotary este angajată, în întreaga lume, în acţiuni de binefacere, inclusiv de ajutorare medicală şi socială.

   Anul acesta rotarienii clujeni au avut iniţiativa iluminării unui spital: clădirea Clinicii medicale II a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca. Iniţiativa a aparţinut medicului Dan Duţu, preşedintele clubului Rotary Cetăţuie din Cluj-Napoca.

   Acţiunea a fost marcată de o reuniune festivă, la care au luat cuvântul, pe lângă dr. Dan Duţu, prof. dr. Ştefan Florian, preşedintele senatului UMF „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca, prof. dr. Dan Dumitraşcu, de la Clinica medicală II, conf. dr. Călin Lazăr, care a vorbit despre proiectele medicale realizate de rotarienii clujeni (între care renovarea de spitale, donarea de avertizoare pentru apneea de somn a nou-născuţilor etc.), prof. dr. Horaţiu Boloşiu, care a prezentat principiile medicinii personalizate. Au participat numeroşi rotarieni, medici şi studenţi, într-o atmosferă cu adevărat sărbătorească.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.