Newsflash
Știri

SMMR are o nouă echipă de conducere

de Dorina Novac - feb. 24 2020
SMMR are o nouă echipă de conducere

La București a avut loc Adunarea Generală a Societății Multidisciplinare a Medicilor Rezidenți din România (SMMR), în cadrul căreia a fost aleasă echipa de conducere.

Sâmbătă, 22 februarie, membrii SMMR au discutat, în cadrul unei întrevederi, despre problemele întâlnite în cadrul programelor de rezidențiat în care sunt înscriși și au dezbătut modificările aduse la nivelul Statutului și Regulamentului societății.

De asemenea, un punct important pe ordinea de zi a fost alegerea unei noi echipe de conducere și a coordonatorilor de departamente.

echipa SMMR

În urma votului majorității membrilor prezenți în cadrul Adunării Generale, echipa SMMR din mandatul 2020-2021 va fi formată din:

Președinte: dr. Ioan Mirea;

Vicepreședinte Relații Externe: dr. Claudiu Pavel;

Secretar General: dr. Alina Tudorache;

Vicepreședinte Relații Interne: dr. Marius Chițu;

Trezorier: dr. Andrei Voicu;

Cenzor: dr. Andrei Marin;

Coordonator Departament Legislativ: dr. Teodor Cristea;

Coordonator Departament Social: dr. Alin Catrina;

Coordonator Departament Științific: dr. Maria Pușcașu;

Coordonator Departament de Comunicare: dr. Roxana Crăciun.

„Medicii rezidenți din România au fost mereu supuși foarte multor nedreptăți atât din perspectiva instituțiilor statului, cât și la nivel micro-social, în cadrul spitalelor și secțiilor în care au activat. (...) Cunoaștem foarte bine problemele din cadrul ultimei sesiuni a examenului de Rezidențiat, cât și problema gărzilor neplătite, a lipsei de respect din spitale și a condițiilor, de multe ori, nefavorabile pe care medicii idenți la întâmpină. Astfel, sperăm ca împreună să devenim o voce și un partener activ de implementare în relație cu factorii decizionali”, a declarat dr. Ioan Mirea, președintele SMMR.

Noua echipă va avea ca direcție strategică reorganizarea internă a SMMR, conformă cu modificările aduse Statutului și Regulamentului de Ordine Interioară votate de Adunarea Generală și aducerea activităților desfășurate de Asociație la un nivel superior, care să aibă un impact benefic asupra membrilor săi și a tuturor medicilor rezidenți din țară, se arată într-un comunicat de presă.

Mai mult, își propune consolidarea unei relații cu reprezentanții mass-media de la nivel național, pentru exprimarea și diseminarea pozițiilor publice ale acesteia.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe