Newsflash
Știri

Simularea examenului de admitere la UMFST are loc în 17 iulie

de Florentina Ionescu - iul. 14 2022
Simularea examenului de admitere la UMFST are loc în 17 iulie

Duminică, 17 iulie, de la ora 9:00 va avea loc simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează duminica aceasta simularea examenului de admitere începând cu ora 9:00, potrivit anunțului de pe o rețea socială

simulare umfst

Organizată de Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, simularea admiterii se va desfășura după modelul edițiilor anterioare, în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online). 

Simularea se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii de 6 și 5 ani din cadrul facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. 

Aceasta este cea de-a treia simulare a examenului de admitere la UMFST. 

„Cei aproximativ 800 de candidați înscriși la simulare vor avea posibilitatea de a-și testa nivelul de pregătire, gradul de însușire a cunoștințelor teoretice în vederea susținerii examenului de admitere la disciplinele biologie sau chimie, limba română/ limba maghiară.”, se arată pe site-ul blog.umfst.ro.

Examenul de admitere va fi organizat în cadrul UMFST în 24 iulie 2022.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe