Newsflash
Știri

Simpozionul de Ventilație Mecanică - SVM 2023

de - ian. 16 2023
Simpozionul de Ventilație Mecanică - SVM 2023

O nouă ediție a Simpozionului de Ventilație Mecanică va avea loc anul acesta în perioafa 9-12 martie, la București.

2023-RLC-SVM-AMP- 300x250 px

Dragi colegi,

După o pauză impusă de contextul pandemic, vă invit cu bucurie la o nouă ediție a Simpozionului de Ventilație Mecanică – SVM 2023, care se va desfășura în perioada 9-12 martie la World Trade Center, București.

Precum cunoașteți, acest eveniment științific constituie un moment important în cursul procesului de educaţie medicală pentru comunitatea noastră profesională, specialiștii în ATI. Ventilația mecanică reprezintă o artă care, pentru a putea fi practicată cu eficienţă și dexteritate, necesită o permanentă documentare şi instruire.

Așadar, și la această ediţie, componenta practică ocupă un rol esenţial în program. Workshopurile vor oglindi noțiunile teoretice predate în sălile de conferințe, oferind participanților posibilitatea de consolidare a abilităților prin practică.

Cu aportul dumneavoastră, precum și al speakerilor și instructorilor implicaţi în programul știinţific, profesori de prestigiu din ţară și din străinătate, vom contribui împreună la dezvoltarea noastră ca specialiști, în beneficiul pacienţilor noștri.

SVM 2023: informare | instruire | relaţionare

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. Dr. Dan CORNECI

Preşedinte SVM 2023

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe