Newsflash
Știri

Simpozion despre rezecțiile vasculare în adeno-carcinomul cefalo-pancreatic

de Florentina Ionescu - apr. 20 2022
Simpozion despre rezecțiile vasculare în adeno-carcinomul cefalo-pancreatic

Simpozionul „Rezecțiile vasculare în adeno-carcinomul cefalo-pancreatic marginal (border-line) rezecabil și local avansat (LA)” are loc în perioada 19-20 mai 2022, la Cercul Militar Național.

Colonel medic dr. Victor Stefănescu, medic primar chirurgie generală, pasionat de chirurgia oncologică și cu o experiență vastă în acest domeniu, prin abord minim invaziv (laparoscopie avansată), în special chirurgie colorectală și hepato-bilio-pancreatică, își invită colegii din specializarea chirurgie la un simpozion. 

medic victor stefanescu

Din 2015, dr. Victor Ștefănescu ocupă funcția de medic primar în Secția Chirurgie generală I din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. 

El a urmat cursuri de supraspecializare în străinătate, pentru ca pacienții săi să beneficieze de cel mai bun și performant tratament, se arată pe pagina oficială „Simpozion Chirurgie I - Spitalul Militar Central”.

„Aș vrea să vă invit la Simpozionul „Rezecțiile vasculare în adeno-carcinomul cefalo-pancreatic marginal (border-line) rezecabil și local avansat (LA)”, din 19-20 mai 2022, organizat la Cercul Militar Național. Prin inscrierea la http://www.scumc.ro/simpozionchirurgie1-2022/ și participarea la lucrări, sunteți cu un pas mai aproape de o întâlnire care cu siguranță va însemna ceva pentru fiecare dintre noi!”, a scris medicul Victor Ștefănescu pe o rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe