Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Șefa compartimentului ATI de la Parhon a decedat după ce s-a infectat cu coronavirus

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 29 decembrie 2020, ora 11:25

Dr. Mariana Ileana Greere, medic primar de terapie intensivă și șefă a Compartimentului ATI de la Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon – București, a decedat.

Medic primar de terapie intensivă și șefă a Compartimentului ATI a Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon – București, Mariana Ileana Greere a căzut la datorie și s-a mutat la Domnul, se arată într-un comunicat al Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă.

medic decedat
Sursă imagine: Pixabay

„Prin dispariția remarcabilei noastre colege Mariana Ileana Greere, medicii ATI din România plătesc un nou și nedrept tribut acestei cumplite pandemii, iar întreaga noastră comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă. Va rămâne pentru totdeauna în memoria colegilor și a pacienților Domniei Sale prin exemplul Său de devoțiune și empatie. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis prof. dr. Șerban Bubenek, președintele Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă.

Etichete: Institutul National de Endocrinologie C.I. Parhon compartimentul ati medic decedat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.