Newsflash
Știri

Sediu nou pentru colegiile medicilor din Oltenia

de Dorina Novac - mar. 16 2023
Sediu nou pentru colegiile medicilor din Oltenia

Consiliul director al Casei Medicului și Farmacistului din Oltenia a prezentat proiectul noului sediu administrativ.

Sediul va fi unul comun pentru comun Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Stomatologi și Asociația Casa Medicului și Farmacistului din Oltenia. Proiectul a fost expus miercuri, 15 martie, de arh. Vlad Beșteleu în cadrul adunării generale a Colegiului Medicilor Dolj, în Aula Magna a UMF din Craiova.

Oltenia

„Clădirea va avea două etaje. La parter sunt proiectate birouri pentru cele două colegii, la etajul I, o bibliotecă, spații sociale, iar la etajul al II-lea este proiectat și un amfiteatru cu o capacitate de 100 de locuri. Proiectul se află în faza finală de obținere a avizelor, iar darea în folosință a noului sediu se preconizează a fi în 2025. Lucrările vor fi susținute financiar de cele două colegii”, se arată într-un comunicat.

Citește și: Atribuțiile Colegiului Medicilor din România

Asociația „Casa Medicului și Farmacistului din Oltenia” este o structură asociativă care își propune să genereze un spațiu de dialog și colaborare între absolvenții Facultăților de Medicină, Stomatologie și Farmacie din regiunea Olteniei.

Oltenia 2

Membrii săi se implică în activități de voluntariat și furnizează consultanță pentru crearea, dezvoltarea, implementarea proiectelor în domeniul sănătății, inclusiv în crearea și implementarea de programe de sprijin pentru persoanele vulnerabile (persoane cu dizabilități, vârstnici, persoane cu venituri reduse), precum și în crearea și implementarea unor programe de educație sanitară, în mediul urban și în mediul rural.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe