Newsflash
Știri

Secția Clinică Pediatrie I de la INSMC prinde contur

de Florentina Ionescu - oct. 8 2020
Secția Clinică Pediatrie I de la INSMC prinde contur

Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” a anunțat că în urmă cu o lună a început renovarea Secției Clinice Pediatrie I.

Reprezentanții INSMC „Alessandrescu Rusescu” au publicat recent un mesaj pe o rețea de socializare, anunțând că de această secție vor beneficia micii pacienți cu boli respiratorii și cu fibroză chistică.

sectie pediatrie insmc

„Secția Clinică Pediatrie I- cu compartiment de hematologie și fibroză chistică din cadrul INSMC Pediatrie Lacul Tei prinde contur. În urmă cu o lună am început renovarea și deja prima etapă a fost finalizată. Fiecare zi trece în beneficiul micilor pacienți cu boli respiratorii și cu fibroză chistică (în cadrul INSMC funcționează cel mai mare centru din România de diagnostic și tratament pentru fibroză chistică). Vom avea cea mai modernă și cea mai utilată secție cu ajutorul companiilor private!”, au anunțat reprezentanții echipei INSMC, pe o cunoscută rețea de socializare.

Această secție este coordonată de dr. Iustina Stan și dr. Mihai Craiu, se mai arată în mesajul postat.


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/insmcalessandrescurusescu

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe