Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Screening pentru hepatitele virale în Argeș

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 16 iulie 2021

Institutul Clinic Fundeni și Asociaţia Română Anti-SIDA au lansat miercuri o amplă acţiune de testare pentru depistarea hepatitelor virale B/D și C în judeţul Argeș.

Campania este parte a proiectului LIVE(RO)2-SUD de prevenire, screening și diagnostic al pacienţilor cu boli hepatice cronice secundare infecţiilor virale cu virusuri hepatitice B/D și C.

Finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, este cel mai amplu program de screening realizat în România.

Prin intermediul său vor fi testate 120.000 de persoane, din 12 judeţe aferente regiunilor de dezvoltare Sud Muntenia și Sud-Vest Oltenia.

Scopul campaniei de testare este îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei prin creșterea gradului de conștientizare privind riscurile infecţiilor cu virusuri hepatitice B/D și C, importanţa testării, dar și prin adoptarea unui stil de viaţă orientat către prevenţie.

Etichete: hepatita testare hepatita hepatita B hepatita C campanie testare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.