Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Școala Doctorală din cadrul UMF Cluj, evaluată de ARACIS

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 15 noiembrie 2021, ora 15:57

În perioada 15-18 noiembrie, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) va efectua o evaluare a Școlii Doctorale din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

UMF Cluj

„Promovarea acestei evaluări periodice este o condiție pentru ca o universitate din România să fie eligibilă pentru organizarea de studii doctorale și să elibereze diplome de doctor. Evaluarea se va concentra atât pe calitatea studiilor de doctorat, cât și pe cadrul legal în care sunt organizate și desfășurate studiile de doctorat la UMF Iuliu Hațieganu”, au precizat reprezentanții instituției de învățământ.

În program sunt incluse mai multe întâlniri cu administrația universității, reprezentanți ai Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat ( CSUD), directorul Școlii Doctorale, consilieri doctoranzi, doctoranzi, foști doctoranzi și angajați.

Etichete: umf iuliu hatieganu aracis CSUD

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.