Newsflash
Știri

Școală de vară în cea mai mare companie FMCG din lume

de Redacția Viața Medicală - iul. 25 2022
Școală de vară în cea mai mare companie FMCG din lume

42 de studenți au terminat cu succes un stagiu de afaceri la cea mai mare companie FMCG din lume, în cadrul unei noi ediții Nestlé Summer's Cool.

Programul de stagii de vară "Nestlé Summer's Cool" pentru studenții absolvenți, masteranzi și cei care și-au finalizat recent studiile, a avut loc pe piața Nestlé sud-est europeană pentru al treilea an consecutiv. Pe parcursul programului de internship online, plătit, de trei săptămâni, participanții au învățat și au exersat latura practică a businessului modern.

Summers Cool 2022 Nestle Romania, 25 iul

"Anul acesta, nu mai puțin de 42 de studenți din patru țări ale regiunii din care facem parte au avut ocazia să obțină cunoștințe în lumea reală a afacerilor. Încă o dată s-a dovedit că generațiile tinere sunt capabile să răspundă provocărilor de afaceri, că sunt liderii și inovatorii viitorului. Este necesar să se investească în educația lor, să-i pregătim pentru provocările de la locul de muncă și să-și direcționeze creativitatea, productivitatea și motivația în cel mai bun mod posibil. Compania noastră pledează de ani de zile pentru o educație promptă și de calitate, de aceea 79% dintre angajații noștri au sub 40* de ani", a declarat Loredana Gîlmeanu, South East Market HR Business Partner & Country Lead Nestlé România.

Cu sprijinul a aproximativ 40 de experți și lectori din cadrul companiei Nestlé, studenții au participat la sistemul de învățământ prin lucrări de studii de caz și prelegeri pe domenii-cheie ale lumii moderne de afaceri, inclusiv marketing, vânzări, finanțe, relații publice, logistică și cerere și ofertă. Pentru a face schimb de experiență și a dezvolta inteligența socială și emoțională, gândirea critică, leadershipul și abilitățile de comunicare, participanții la programul Nestlé Summers Cool au colaborat într-un mediu internațional și au trecut printr-o experiență de afaceri unică, multiculturală.

Studenți din Serbia, Croația, România și Bulgaria au trecut prin program anul acesta, iar un total de 84 de studenți au participat până acum la Nestlé Summers Cool. Acest program, alături de alte proiecte implementate în cadrul inițiativei Nestlé Needs YOUth, încearcă, de asemenea, să reducă rata șomajului în rândul tinerilor, care a fost de până la 22% în decembrie 2021, în România, potrivit rezultatelor Eurostat.

ETICHETENestle

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe