Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SCJU Târgu Mureș va avea serviciu de telemedicină

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 1 aprilie 2022, ora 09:25

Secția de Terapie Intensivă Neonatală a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș va beneficia de serviciul de telemedicină existent în România începând din luna iunie 2022.

Din rețeaua națională de telemedicină fac deja parte 8 centre de Terapie Intensivă Neonatală: Marie Curie București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj, Timișoara, Craiova, Pitești.

SCJU Targu Mures

Integrarea Secției în rețeaua de telemedicină face parte din proiectul Asociației Cristi Vasiliu/ACV.

Citește și: Secţia ATI a SCJU Târgu Mureş, dotată cu echipamente performante

telemedicina

„Este un gest expraordinar, un gest nobil şi lăudabil, acela de a te implica activ în sprijinirea posibilităţii de a oferi pacienţilor, şi aici vorbim de nou-născuţi cu afecţiuni grave, servicii medicale la standarde de înaltă calitate. Un astfel de sistem modern de telemedicină va permite transmiterea securizată de imagini și parametri medicali, în timp real, urmărirea de la distanță a semnelor vitale ale pacienților, precum şi scurtarea timpilor de decizie şi intervenţie pentru micuţii pacienţi”, a precizat Mariana Cernat, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Etichete: reteaua de telemedicina Terapie Intensiva Neonatala SCJU Targu Mures

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC