Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SCJU Arad a achiziționat un aparat CT prin fonduri europene

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 19 aprilie 2022, ora 10:57

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat zilele trecute că un computer tomograf în valoare de 2.700.000 de lei a ajuns la această unitate sanitară.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, aparatul va fi amplasat la parterul clădirii principale a spitalului, în vecinătatea RMN-ului, și va fi folosit pentru efectuarea investigațiilor imagistice ale pacienților care se prezintă pentru consultații în cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului SCJU Arad.

computer tomograf la arad
Sursa foto: www.facebook.com/scjua

„Computerul-tomograf a fost achiziționat prin accesarea de fonduri europene de către Consiliul Județean Arad. În perioada următoare aparatul va fi instalat și mai apoi autorizat CNCAN”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială a SCJU Arad.

Arad: Tot mai multe persoane care au avut COVID dezvoltă alergii

Etichete: SCJU Arad spitalul clinic judetean de urgenta Arad computer tomograf fonduri europene

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC