Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Săptămâna Asistenților Neonatali, marcată și la Maternitatea Giulești

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 15 septembrie 2022, ora 10:57

În perioada 12-18 septembrie ese marcată Săptămâna Asistenților Neonatali, ediția 2022.

În urmă cu două decenii, Asociația Națională a Asistenților Neonatali (National Association of Neonatal Nurses sau NANN), o organizație profesională pentru asistenții medicali neonatali din Statele Unite ale Americii, a stabilit importanța acestei sărbători, în SUA, pentru a celebra asistenții medicali care au grijă de cei mai mici și cei mai vulnerabili pacienți – bebelușii. 

saptamana asistentilor neonatali

Astfel, Săptămâna asistenților neonatali oferă oportunitatea de a celebra munca grea și dedicarea asistenților medicali neonatali.

Spitalul Clinic „Prof. Dr. Panait Sîrbu” (Maternitatea Giulești) a marcat ieri această ocazie deosebită, recunoscând importanța asistenților neonatali.

„Cu această ocazie, dorim să le mulțumim colegilor noștri, asistenți neonatali, pentru munca și dedicarea lor în cadrul maternității noastre. Contribuția lor în viața celor mici poate face diferența care să dureze o viață întreagă pentru aceștia și familiile lor. Vă mulțumim!”, se arată pe pagina oficială a Maternității Giulești din Capitală. 

asistenti neonatali
Sursa foto: www.facebook.com/PanaitSirbu

Etichete: asistenti neonatali panait sirbu maternitatea giulesti saptamana asistentilor neonatali asistenti medicali bebelusi Neonatologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC