Newsflash
Știri

Săptămâna Asistenților Neonatali, marcată și la Maternitatea Giulești

de Florentina Ionescu - sept. 15 2022
Săptămâna Asistenților Neonatali, marcată și la Maternitatea Giulești

În perioada 12-18 septembrie ese marcată Săptămâna Asistenților Neonatali, ediția 2022.

În urmă cu două decenii, Asociația Națională a Asistenților Neonatali (National Association of Neonatal Nurses sau NANN), o organizație profesională pentru asistenții medicali neonatali din Statele Unite ale Americii, a stabilit importanța acestei sărbători, în SUA, pentru a celebra asistenții medicali care au grijă de cei mai mici și cei mai vulnerabili pacienți – bebelușii. 

saptamana asistentilor neonatali

Astfel, Săptămâna asistenților neonatali oferă oportunitatea de a celebra munca grea și dedicarea asistenților medicali neonatali.

Spitalul Clinic „Prof. Dr. Panait Sîrbu” (Maternitatea Giulești) a marcat ieri această ocazie deosebită, recunoscând importanța asistenților neonatali.

„Cu această ocazie, dorim să le mulțumim colegilor noștri, asistenți neonatali, pentru munca și dedicarea lor în cadrul maternității noastre. Contribuția lor în viața celor mici poate face diferența care să dureze o viață întreagă pentru aceștia și familiile lor. Vă mulțumim!”, se arată pe pagina oficială a Maternității Giulești din Capitală. 

asistenti neonatali
Sursa foto: www.facebook.com/PanaitSirbu

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe