Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Salonul de Iarnă al Medicilor a ajuns la cea de-a 51-a ediție

Viața Medicală
Demostene ŞOFRON vineri, 3 decembrie 2021, ora 15:04

Luni, 6 decembrie, la ora 13:30, își va deschide porțile ediția cu numărul 51 a Salonului de Iarnă al Medicilor, găzduită și anul acesta de Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Este Salonul care se apropie de edițiile cândva faste, nu mai puțin de trei nivele alocate celor 126 de lucrări, practic 40 de medici expozanți, dintre care aproximativ 30 la prima lor prezență pe simeze (Cluj, Bistrița, Bihor, Alba...).

Invitatie-Salon-Iarna-2021

Suntem în fața unei selecții destul de riguroase – coordonator dr. Radu Moga –, de o largă și cuprinzătoare diversitate tematică și stilistică în lucrări de pictură (cele mai multe), artă decorativă, grafică și ceramică, în acest din urmă caz, o subliniere pentru harul doamnei dr. Romana Vulturar.

Lipsesc din păcate, sculptura, arta fotografică, arta textilă, metaloplastia, prezente în edițiile anterioare, poate vor reveni din decembrie, 2022.

Salonul este organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Cluj, Colegiul Medicilor din România și U. M. F. „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, targetul reprezentându-l și integrarea Salonului în ampla manifestare științifică Zilele UMF-ului clujean, ediția 2021.

Un alt target de subliniat este semnul de normalitate, revenirea la stările de dinainte de pandemie, o libertate asumată, dorită, aplecări firești, prin cultivarea frumosului și a diversității, asupra cotidianului.

Etichete: Salonul de Iarna al Medicilor medici expozanti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.