Newsflash
Știri

Salonul de iarnă al medicilor

de Dr. Laura POANTĂ - ian. 8 2010
Salonul de iarnă al medicilor

În decembrie 2009, au avut loc două evenimente importante în preajma Zilelor Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ din Cluj-Napoca, şi anume: tradiţionalul vernisaj şi lansarea albumului retrospectiv ale Salonului de iarnă al medicilor. (...)

Ca o scurtă aducere aminte, la 5 decembrie 1966, de Ziua Institutului de Medicină şi Farmacie din Cluj, medicii plasticieni, în frunte cu profesorii Dumitru Dumitraşcu şi Ianos Szántai şi asistaţi cu entuziasm de rectorul de atunci, profesorul Octavian Fodor, deschideau, la Casa de Cultură a Studenţilor, primul Salon de iarnă. Din 1971, Salonul se va muta în spaţiul generos şi elevat al Muzeului de Artă, păstrând bunul obicei al aşezării în miezul „Zilelor IMF/UMF“. Prima cronică plastică a fost semnată de profesorul Crişan Mircioiu, el însuşi un pasionat al artelor. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe