Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

S-a lansat Registrul Național de Acromegalie

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU luni, 22 martie 2021, ora 20:57

Luni, 22 martie Societatea Română de Endocrinologie a lansat în cadrul unui webinar primul registru de boli endocrine.

Registrul Național de Acromegalie reprezintă un real progres care are drept obiective principlale îmbunătățirea datelor epidemiologice legate de această afecțiune și creșterea calității vieții acestor pacienți.

În cadrul evenimentului au participat prof. dr. Cătălina Poiană (președintele Societății Române de Endocrinologie), șef. lucr. dr. Cristina Căpățână (coordonator regional Registrul Național de Acromegalie), Dorica Dan (președintele Alianței Naționale pentru Boli Rare România), dar și reprezentanți mass-media.

IMG_0038

Acromegalia este o boală rară, cu un debut insidios, iar evoluția este lent progresivă. Prevalența este estimată la 40 până la 70 de cazuri la un milion.

Etichete: registru national acromegalie tratament acromegalie registrul national de acromegalie prof. dr. catalina poiana

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.