Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

România, campioană mondială la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă

de L. Budin - sept. 12 2022
România, campioană mondială la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă

Echipa de prim-ajutor a ISU București - Ilfov, care a participat la competiția „World Rescue Challenge”, s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor.

Într-o postare pe Facebook a Departamentului pentru Situații de Urgență, se reamintește că 5 echipe din cadrul ISU Mureș, ISU București - Ilfov, ISU Dâmbovița și ISU Vâlcea au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din alte 15 țări  - Africa de Sud, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Spania, SUA și Taiwan. 

dsu_campionat
Sursă foto: Facebook Departamentul pentru Situații de Urgență

 

Echipa de prim-ajutor a ISU București – Ilfov s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor, secțiunile „general” și „complex” (avansat-traumă).

Felicitări, dragi salvatori! Ați purtat, încă o dată, drapelul țării noastre pe cele mai înalte culmi”, se încheie postarea DSU.

Slănic: proiect dedicat întâlnirii medicilor cu pacienţii cu boli rare

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe