Newsflash
Știri

Robert Negoiță a anunțat că are COVID-19

de Dorina Novac - aug. 26 2020
Robert Negoiță a anunțat că are COVID-19

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a anunțat, miercuri, că a fost infectat cu noul coronavirus. El a transmis și un mesaj persoanelor cu care a interacționat în ultimele zile.

Primarul sectorului 3 a anunțat, pe pagina de Facebook, că are coronavirus. Acesta a precizat că marți seara a început să îl doară capul și că a avut o stare generală de slăbiciune și de moleșeală.

Robert negoita
Robert Negoiță/ Facebook

 

„În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles”, a scris Robert Negoiță pe Facebook.

Acesta a menționat că se simte mai bine, iar durerea de cap este tot mai scăzută. El a transmis un mesaj și celor cu care a intrat în contact în ultimele zile.

„Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a adăugat primarul sectorului 3.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe