Newsflash
Știri

Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide o nouă policlinică în București

de Dorina Novac - iul. 16 2020
Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide o nouă policlinică în București

Rețeaua de sănătate Regina Maria inaugurează o nouă policlinică în zona de nord a Capitalei, în urma unei investiții de peste un milion de euro.

Policlinica Primăverii preia operațiunile Policlinicii Dorobanți și își extinde capacitatea cu specialități și cabinete noi și cu o echipă medicală mult mai numeroasă.

Regina Maria_Policlinica Primaverii (3)

Potrivit unui comunicat de presă, aceasta are patru etaje și ocupă o suprafață totală de 1,165 mp, oferind pacienților accesul la 33 de cabinete.

De asemenea, adulților și copiilor le sunt puse la dispoziție cabinete medicate recoltării de analize medicale.

„Este a doua deschidere pe care o realizăm în acest an, într-un efort consistent de a nu opri investițiile într-o perioadă dificilă operațional și de a continua să fim acolo unde pacienții au nevoie de noi”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Sursa citată precizează că Policlinica Primăverii are o echipă formată din 110 medici de diverse specializări și dispune de echipamente ultraperformante, cu ajutorul cărora se vor putea efectua investigații elaborate pentru numeroase specialități medicale.

„În cadrul Centrului de Oftalmologie pacienții pot beneficia de evaluări de înaltă complexitate: tomografie și angiografie în coerența optică (OCT și Angio OCT), perimetrie computerizată, ecografie, retinofotografie și angiofluorografie”, se arată în comunicatul de presă.

Rețeaua de sănătate Regina Maria anunță că până la sfârșitul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii se va extinde până la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităților medicale disponibile.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe