Newsflash
Știri

Restricțiile din Capitală, ușor relaxate de luni

de Cristina GHIOCA - mai 2 2021
Restricțiile din Capitală, ușor relaxate de luni

Oamenii vor putea merge la teatru, restaurantele se vor deschide și la interior la o capacitate de 30% , dar restricțiile de circulație după ora 22.00 rămân în vigoare.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) București a decis relaxarea mai multor măsuri impuse în Capitală în contextul pandemiei de COVID-19, după ce incidenţa îmbolnăvirilor, cumulată la 14 zile, a ajuns duminică la 2,62 cazuri la mia de locuitori, informează Agerpres.

ODAmaD00NDAmaGFzaD02MjllYmUyZmE3YmU2NDk3MGYyM2FiNGRjNTI0ZTU3MQ==.thumb
Foto: Agerpres

 

„A fost luată hotărârea de a trece în scenariul de sub 3 la mie.(...) Astăzi [ duminică] incidenţa este de 2,62, astfel încât poate fi permisă funcţionarea sălilor de spectacol redus 30 de sută din capacitate şi, de asemenea, este permisă funcţionarea restaurantelor în interior, la fel, cu 30% din capacitate", a precizat, Alin Stoica, prefectul Capitalei, după şedinţa CMSU București.

Rstaurantele, magazinele și sălile de spectacole vor funcționa până la ora 21.00, însă restricțiile de circulație după ora 22.00 rămân în vigoare.

Hotărârea adoptată de CMSU Bucureşti va intra în vigoare luni, la ora 00,00. Ea urmează să fie revăzută pe 13 mai. Şedinţa CMS Bucureşti de astăzi, a avut loc la ora 11:00 și s-a desfășurat online.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe