Newsflash
Știri

Reparații la secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale SJU Alba Iulia

de Dorina Novac - aug. 17 2020
Reparații la secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale SJU Alba Iulia

Secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia vor beneficia de reparații capitale.

Potrivit unei informări a unității medicale, se va proceda la înlocuirea totală a finisajelor, tâmplăriei interioare și exterioare precum și a instalațiilor electrice, sanitare și termice, sisteme de semnalizare a incendiilor, apelare medicală.

reparatii capitale spital
Sursă imagine: unsplash.com

 

„Lucrările de construcții vizează recompartimentări ale spațiilor prin demolarea unor pereți de compartimentare (nestructurali) și realizarea de noi pereți de compartimentare, respectiv realizarea de goluri noi pentru asigurarea circulațiilor, conform cu noua compartimentare a spațiilor din punct de vedere a asigurării normelor specifice de funcționare a spitalelor”, a transmis SJU Alba Iulia.

Licitația pentru realizarea lucrărilor de reparații capitale la secțiile de Cardiologie și Medicină Internă, amplasate la etajul IV al SJU Alba Iulia, a fost lansată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Susra citată precizează că valoarea estimată a lucrărilor este de 2.325.528,65 de lei, fără TVA, și este finanțată în totalitate de către Consiliul Județean Alba, în subordinea căruia se află spitalul.

De asemenea, prin proiect se propune modernizarea integrală a sistemelor de instalații, respectiv electrice, sanitare, termice, fluide medicale precum și sisteme noi precum cele de semnalizare a incendiilor și de hidranți interiori.

„Toate materialele și produsele utilizate vor avea certfifcate de conformitate și calitate, respectiv vor avea agremente tehnice pentru utilizarea acestora în spatii medicale din unități sanitare. Toate spațiile ocupate cu personal și spatiile în care este necesar, conform normativelor în vigoare, vor fi dotate cu instalații de climatizare”, informează instituția medicală.

Potrivit reprezentanţilor SJU Alba Iulia, durata previzionată de realizare a lucrărilor este de 18 luni de la începerea lor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe