Newsflash
Știri

Raed Arafat: „Numele meu nu apare în calitate de suspect sau inculpat în dosarele DNA”

de Florentina Ionescu - sept. 9 2020
Raed Arafat: „Numele meu nu apare în calitate de suspect sau inculpat în dosarele DNA”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a trimis o scrisoare către Direcția Națională Anticorupție, pentru a arăta clar că numele său nu apare nici ca suspect, nici ca inculpat în dosarele instrumentate de DNA.

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a amintit că un post de televiziune din țara noastră a spus că numele său „ar apărea în dosare de corupție instrumentate de DNA”.

raed arafat facebook

Pentru a dovedic că aceste acuze nu sunt adevărate, șeful DSU a înaintat săptămâna trecută o adresă către DNA și a publicat aseară răspunsul Direcției Naționale Anticorupție pe o pagină de socializare.

„Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de către postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informații care ar fi date pe surse, numele meu ar apărea în dosare de corupție înstrumentate de DNA, am înaintat săptămâna trecută Direcției Naționale Anticorupție o adresă în vederea stabilirii dacă mă aflu în calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar penal aflat pe rolul instituției amintite anterior. Astăzi, în urma răspunsului DNA, pe care îl atașez mai jos, se constată clar că numele meu NU apare asociat vreunei calități de suspect sau inculpat în cauzele penale instrumentate de Direcția Națională Anticorupție. Doresc să mulțumesc celorlalți reprezentanți media care nu au preluat aceste informații neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publică”, a scris dr. Raed Arafat pe pagina oficială de Facebook, alături de documentul primit de la DNA.

scrisoare DNA catre Raed Arafat anticoruptie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe