Newsflash
Știri

Program postuniversitar de formare în economia sănătății „Healthesis”, la UMF Cluj-Napoca

de Dorina Novac - mar. 13 2023
Program postuniversitar de formare în economia sănătății „Healthesis”, la UMF Cluj-Napoca

La UMF Cluj-Napoca s-au desfășurat primele două module din cadrul Programului postuniversitar de formare în economia sănătății „Healthesis”.

Cei 40 de cursanți au participat, în perioada 10-11 martie, la cursurile „Economie și economia sănătății” și „Factori de risc asupra sănătății populației”, susținute de cadre didactice din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

UMF Iuliu Hatieganu

Healthesis are ca scop îmbunătățirea competențelor în utilizarea unor tehnici moderne de management, evaluare economică și statistică aplicată în domeniul sănătății.

Programul postuniversitar, acreditat de Ministerul Educației (4 credite ECTS), este organizat în 8 module, ce conțin ore de curs, seminar și activități practice, elaborare de proiect și studiu individual.

Potrivit reprezentanților UMF„Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, activitățile de predare se desfășoară în format online și/sau față în față, în funcție de specificul fiecărui modul.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe