Newsflash
Știri

Prof. dr. Sorin Buga, invitatul briefingului MedicHub din 17 iulie

de Florentina Ionescu - iul. 14 2020
Prof. dr. Sorin Buga, invitatul briefingului MedicHub din 17 iulie

Tema briefingului găzduit vineri, de la ora 19.00, de platforma MedicHub este „Măsuri preventive pentru COVID-19 la City of Hope, unul dintre cele mai bune spitale de cancer din Statele Unite”.

Dr. Sorin Buga, Clinical Professor şi directorul Programului de Rezidenţă în Îngrijire Paleativă la Centrul „City of Hope” din California, va vorbi în cadrul briefingului MedicHub de vineri, 17 iulie, despre măsurile pe care le-au luat managerii spitalelor din SUA pentru protejarea personalului medical și pentru protejarea pacienților în acest context epidemiologic.

dr. sorin buga

„Prin această prezentare, îmi doresc să împărtăşesc cu dumneavoastră, colegii mei din România, experienţa instituţiei noastre. Nu vreau să dau nimănui impresia că noi ştim mai bine sau că aşa trebuie făcut”, a declarat prof. dr. Sorin Buga.

Transmisiunea video este adresată comunităţii medicale, astfel, așa că puteți urmări briefingul susţinut de dr. Sorin Buga după autentificarea în contul de pe platforma MedicHub.

Dacă nu aveţi cont pe www.medichub.ro, sunteţi invitaţi să vă faceţi unul gratuit aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe