Newsflash
Știri

Prof. dr. Dorel Săndesc: Institutul Regional de Oncologie Timișoara va fi finanțat prin PNRR

de Florentina Ionescu - ian. 12 2023
Prof. dr. Dorel Săndesc: Institutul Regional de Oncologie Timișoara va fi finanțat prin PNRR

Președinte ql Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, medicul primar ATI Dorel Săndesc a oferit mai multe detalii despre un institute regional de oncologie.

Astfel, profesorul Săndesc a anunțat recent că Institutul Regional de Oncologie Timișoara (IROT) va fi finanțat prin PNRR. 

„Un proiect în «resuscitarea» și realizarea căruia m-am implicat din 2015, când, fiind in Ministerul Sănătății, am susținut includerea sa în lista obiectivelor de interes național-prin HG Nr 804-și până la acest moment decisiv. În ciuda scepticilor și celor care nu și-au făcut treaba, bătând pasul pe loc în finalizarea Studiului de fezabilitate toți acești ani, un grup de luptători nu s-a lăsat și, cu determinare și dedicație, au reușit să aducă mai aproape un obiectiv de importanță majoră pentru oamenii din Vestul României și nu numai!”, a scris prof. dr. Dorel Săndesc (foto) pe pagina sa oficială de Facebook.

Dorel-Sandesc

Totodată, președintele Societății Române de ATI a ținut să le mulțumească tuturor pentru implicarea deosebită, „mai ales domnului deputat Alfred Simonis și noii conduceri a DSP Timiș, precum și reprezentanților Consiliului Județean Timiș”.

„Remarcabilă performanța Ministerului Sănătății, care a finalizat cu celeritate evaluarea candidaturilor, devansând termenele stabilite de Comisia Europeană. Felicitări domnului Ministru Rafila și responsabilului PNRR, timișoreanul nostru dr. Alexandru Rogobete!”, a conchis profesorul Săndesc. 

institutul regional de oncologie timisoara
Foto de pe Facebook Dorel Săndesc

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe