Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Primul transplant pulmonar efectuat în România

Viața Medicală
Dan Dumitru MIHALACHE vineri, 20 aprilie 2018
    Intervenția a avut loc miercuri dimineață la Spitalul „Sfânta Maria” din București, transmite, printr-un comunicat, managerul acestei instituții medicale. Potrivit sursei citate, pacientul a suportat bine operația. La închiderea ediției, el se afla, conform procedurilor, în monitorizare pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Organul a fost recoltat de la un pacient aflat în moarte cerebrală, în vârstă de 46 de ani, la Spitalul Clinic de Urgență București, acordul de prelevare de organe din partea familiei fiind obținut cu o zi mai devreme, marți, 17 aprilie. Echipa medicală l-a avut ca operator pe dr. Igor Tudorache, alături de doi chirurgi din Spitalul „Sfânta Maria”, echipa de anestezie și echipa de asistente specializate pe bloc operator din același spital.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC