Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Primul maraton de vaccinare pe un aeroport din România, în acest weekend

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 20 mai 2021, ora 12:52

Un maraton de vaccinare anti-COVID de tip drive-thru va avea loc în acest weekend, între orele 8:00 și 20:00, pe Aeroportul Internațional Brașov, a anunțat CNCAV.

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a precizat că sâmbătă și duminică, 22 și 23 mai, între orele 8:00 - 20:00, la Aeroportul Internațional Brașov, va avea loc maratonul de vaccinare împotriva COVID-19.

Vaccinare la aeroport
Sursă imagine: Ro Vaccinare // Facebook

„Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-thru (fără părăsirea mașinilor personale). De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov. Vino cu mașina personală sau cu un mijloc de transport al RAT Brașov!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Vaccinul care va fi administrat celor care se vor imuniza pe aeroportul din Brașov este cel de la Pfizer.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brasov, Crucea Rosie Filiala Brasov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari - SAR România ( ASV România - Search And Rescue).

Etichete: vaccin pfizer vaccinare pe aeroport vaccinare de tip drive-thru Maratonul Vaccinarii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.