Newsflash
Știri

Primul maraton de vaccinare pe un aeroport din România, în acest weekend

de Dorina Novac - mai 20 2021
Primul maraton de vaccinare pe un aeroport din România, în acest weekend

Un maraton de vaccinare anti-COVID de tip drive-thru va avea loc în acest weekend, între orele 8:00 și 20:00, pe Aeroportul Internațional Brașov, a anunțat CNCAV.

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a precizat că sâmbătă și duminică, 22 și 23 mai, între orele 8:00 - 20:00, la Aeroportul Internațional Brașov, va avea loc maratonul de vaccinare împotriva COVID-19.

Vaccinare la aeroport
Sursă imagine: Ro Vaccinare // Facebook

„Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-thru (fără părăsirea mașinilor personale). De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov. Vino cu mașina personală sau cu un mijloc de transport al RAT Brașov!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Vaccinul care va fi administrat celor care se vor imuniza pe aeroportul din Brașov este cel de la Pfizer.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brasov, Crucea Rosie Filiala Brasov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari - SAR România ( ASV România - Search And Rescue).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe