Newsflash
Știri

Primăria Medgidia, amendată pentru deşeuri abandonate în apropierea A2

de L. Budin - iul. 20 2022
Primăria Medgidia, amendată pentru deşeuri abandonate în apropierea A2

Garda de Mediu Constanța a amendat Primăria Medgidia cu 40.000 de lei, din cauza unui depozit neorganizat de deşeuri, aflat în apropierea Autostrăzii Soarelui.

Pe terenul din apropierea autostrăzii A2, pe o suprafață de 1,7 ha, au fost găsite cauciucuri și deșeuri din plastic, informează comisarii Gărzii de Mediul Constanța, pe pagina de Facebook a instituției.

deseuri-medgidia
Sursă foto: Facebook Garda de Mediu Constanța

 

Pentru rezolvarea unei petiții, comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au efectuat verificări în zona km 198 de pe Autostrada A2. Pe rază localității Valea Dacilor a fost identificat un depozit neorganizat de deșeuri, pe o suprafață de cca 1,7 ha. Pe terenul respectiv au fost găsite deșeuri inerte, precum și deșeuri vegetale, cauciucuri, deșeuri plastic, ș.a.”.

 Primăria Municipiului Medgidia a fost amendată cu 40.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 92/2021 și a fost stabilit un plan de măsuri cu termene de realizare, pentru conformarea cu legislația în vigoare, se mai arată în postare.

UE: posibile măsuri extraordinare de gestionare a apei, din cauza secetei

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe