Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Primăria Capitalei: caravană mobilă de vaccinare în Șoseaua Olteniței

Viața Medicală
L. Budin vineri, 5 noiembrie 2021, ora 11:45

La acest sfârșit de săptămână, „Caravana mobilă de vaccinare” va fi amplasată în parcarea unui centrul comercial din Șoseaua Olteniței. Vaccinul folosit Johnson&Johnson.

Primăria Municipiului București, prin ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București), în parteneriat cu Kaufland Romania, continuă campania „Caravana mobilă de vaccinare” -  o inițiativă care își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureștenilor la vaccin, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

caravana_pmb_vaccinare
Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului București

 

Sâmbătă, 6 noiembrie și duminică, 7 noiembrie, între orele10.00 – 17.00, Caravana se va afla în parcarea centrului comercial Kaufland din Șoseaua Olteniței nr. 388, Sector 4.

Imunizarea este gratuită și nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

„Toți cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat și dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranță. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenți medicali și 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice. Prin acest demers, Primăria Capitalei și A.S.S.M.B. vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru imunizare, cât și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăți să ajungă la un centru de vaccinare”, se arată în comunicat.

Caravana mobilă este un proiect care se va derula până la sfârșitul acestui an, autobuzul special amenajat urmând să staționeze în fiecare weekend în alt amplasament din București, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland. 

Programul Caravanei este următorul:

 • 6-7 noiembrie 2021 - Șos. Olteniței, nr. 388, Sector 4
 • 13-14 noiembrie 2021 - Str. Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5
 • 20-21 noiembrie 2021 - Str. Valea Cascadelor, Nr. 3, Sector 6
 • 27-28 noiembrie 2021 – Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 6, Sector 1
 • 4-5 decembrie 2021 - Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2
 • 11-12 decembrie 2021 - Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3
 • 18-19 decembrie 2021 - Șos. Olteniței, nr. 388, Sector 4
 • 25-26 decembrie 2021 - Str. Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5

Etichete: primaria bucuresti caravana mobila vaccinare amplasare in weekend

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
 • Tipărit + digital – 200 de lei
 • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
 • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
 • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
 • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
 • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.