Newsflash
Știri

Primăria București: Caravana mobilă de vaccinare vine în Sectorul 3

de L. Budin - dec. 10 2021
Primăria București: Caravana mobilă de vaccinare vine în Sectorul 3

Primăria Municipiului București, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, continuă, și în acest weekend, campania „Caravana mobilă de vaccinare”.

Inițiativa își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând accesul bucureștenilor la vaccin, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului București.

caravana-mobila
Sursă: Facebook Primăria Municipiului București

 

Sâmbătă, 11 decembrie și duminică, 12 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 17.00, Caravana se va afla în parcarea centrului comercial Kaufland din comercial Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3.

Vaccinul utilizat pentru imunizare împotriva COVID-19 este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză.

Nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

Toți cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat și dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranță. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din doi medici, doi asistenți medicali și doi registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice.

„Prin acest demers, Primăria Capitalei și A.S.S.M.B. vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru imunizare, cât și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăți să ajungă la un centru de vaccinare”, se arată în postarea PMB.

Caravana mobilă este un proiect care se va derula până la sfârșitul acestui an, autobuzul special amenajat urmând să staționeze în fiecare weekend în altă loc din București, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland.

În zilele de 18 şi 19 decembrie, autobuzul special amenajat urmează să staţioneze în Şoseaua Olteniţei nr. 388, Sector 4.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe