Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Premii pentru excelență

Viața Medicală
Dan Dumitru MIHALACHE vineri, 11 decembrie 2015

     Premiile de excelență ale Fundației „Acad. Marin Voiculescu“ de anul acesta (ajunse la a unsprezecea ediție) au fost acordate unor personalități din medicina românească, manageri, profesori universitari, oameni de cultură, în cadrul unei ceremonii organizată miercuri, 2 decembrie, la Hotel Intercontinental București. Printre premiați s-a aflat și eleva Florentina Alexandra Belu, de la Școala nr. 8 „Acad Marin Voiculescu“ Giurgiu. Diplome și plachete de excelență au mai primit: prof. dr. Dorin Sarafoleanu, prof. dr. Ioan Lascăr, prof. univ. dr. Dan Deliu (rectorul Universității Naționale de Muzică din București), prof. dr. Ovidiu Băjenaru, prof. univ. dr. Ion Diaconescu (Craiova), Ovidiu Șandor (Timișoara), prof. univ. dr. Nicolae Victor Zamfir (directorul general al Institutului Național de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei“ Măgurele), dr. Monica Hortopan (medic primar anatomopatolog ICF) și prof. dr. Șerban Bubenek (managerul Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C.C. Iliescu“).

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.