Newsflash
Știri

Premierul Nicolae Ciucă: Ştim cât de mulți români suferă din cauza ambroziei

de Florentina Ionescu - iun. 16 2022
Premierul Nicolae Ciucă: Ştim cât de mulți români suferă din cauza ambroziei

Premierul României a atras astăzi atentia, în sedința de Guvern, cu privire la ambrozie, o plantă răspunzătoare de multe alergii în țara noastră.

Premierul a subliniat că se așteaptă ca instituțiile cu responsabilități în domeniu să înceapă de pe acum să urmărească aplicarea legii în ceea ce privește ambrozia. 

Citește și: Peste 2,5 milioane de români, alergici la polenul de ambrozie 

ambrozie
foto de la Pixabay 

„O chestiune care cred că trebuie să facă obiectul unei abordări anticipative este cea legată de ambrozie. Ştim cât de mulți români suferă din cauza acestei plante. Există deja lege, există și măsuri care trebuie luate în acest sens, ca atare vă rog, atât Ministerul Mediului, cât și celelalte instituții cu responsabilități în domeniu să înceapă de pe acum să urmărească aplicarea legii și a reglementărilor în vigoare pentru a evita efectele produse de această plantă.”, a declarat astăzi premierul Nicolae Ciucă, potrivit site-ului gov.ro

premier-ciuca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe