Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Porţi deschise la uzina Zentiva

Viața Medicală
Bianca PÂNZARU vineri, 2 noiembrie 2018
Compania Zentiva a organizat miercuri, la București, “Ziua porţilor deschise”, primul eveniment al campaniei europene “Open Industry Days”, cu tema Oportunităţi şi provocări ale industriei producătoare de medicamente generice – perspectiva europeană şi locală. Evenimentul a fost o premieră menită a evidenţia rigorile de siguranţă și de calitate respectate în fluxul de producţie.
În contextul provocărilor industriei producătoare de medicamente generice din România, Adrian Grecu, preşedintele APMGR, a semnalat din nou lipsa de acţiune a autorităţilor în implementarea calculului diferenţiat al taxei clawback, în ciuda dispariţiei a mii de medicamente ieftine şi a studiilor de impact care susţin validitatea acesteia. În contextul taxei clawback, Dan Alexandrescu, secretar de stat în Ministerul Sănătaţii, a declarat că soluţiile propuse în cadrul Grupului de Lucru, respectiv ajustarea bugetului de referinţă cu rata inflaţiei trebuie însoţită de măsuri suplimentare de diferenţiere care urmează să fie supuse discuţiei.
Zentiva are o tradiţie de peste 55 de ani în industria farmaceutică locală și a anunţat continuarea investiţiilor în menţinerea și dezvoltarea continuă a standardelor decalitate și siguranţă. Pentru a fi competitivă atât pe piaţa internă, cât și pe pieţele externe, compania trebuie să gestioneze cu maximă atenţie costurile de producţie.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC