Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Politici sud-est europene responsabile

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ miercuri, 19 octombrie 2011
   Miniştrii sănătăţii şi oficiali la nivel înalt din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovenia şi Israel se întâlnesc la al treilea Forum ministerial  în Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina), în 13–14 octombrie a.c. Tema este: Sănătatea în toate politicile în Europa de Sud-Est: scop şi responsabilitate împărtăşite“.
   Evenimentul este organizat de Consiliul de Cooperare Regională, SEEHN (South-Eastern European Health Network), Consiliul Europei, Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei şi OMS Europa. Printre participanţi se numără Comisia Europeană, Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, precum şi parteneri şi decidenţi politici din diferite sectoare. Bolile netransmisibile precum cancerul, bolile cardiace, respiratorii, stroke-ul şi diabetul zaharat sunt cei mai mari „ucigaşi“ în aceste ţări, la fel ca în toată Regiunea OMS Europa, unde cauzează 86% din decese şi 77% din povara economică. Azi, miniştrii prezenţi la Forum semnează un document în care arată angajamentul de a lucra faţă de abordarea „Sănătatea în toate politicile“.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.