Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Planuri mari, la aniversare

Viața Medicală
Marian CÂMPEANU vineri, 17 decembrie 2010

   La împlinirea a 55 de ani de existenţă şi la 5 ani de la redefinirea identităţii, Antibiotice S.A., principalul producător autohton de medicamente injectabile, creme, unguente, geluri, supozitoare şi, evident, antibiotice, a prezentat presei bilanţul ultimilor ani. Una dintre cele mai importante realizări este penetrarea pieţei farmaceutice a Statelor Unite ale Americii în luna iunie a acestui an, prin exportul de Ampicilină injectabilă în patru doze. (...)
 

Această livrare a fost posibilă ca urmare a aprobării, la sfârşitul anului 2009, din partea Food & Drug Administration, autoritatea de reglementare a medicamentelor în SUA. În prezent, se aşteaptă aprobarea FDA pentru încă patru produse injectabile, dar planurile nu se opresc aici, producătorul român de medicamente propunându-şi să livreze americanilor produse în formă solidă orală pe segmente de nişă, unde există mari oportunităţi de dezvoltare.
   Compania furnizează medicamente pentru toate cele 450 de spitale din România şi exportă în 40 de ţări de pe 5 continente. Este al doilea producător, la nivel mondial, de nistatină şi principalul producător de antibiotice din România.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.