Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Peste 4 milioane de persoane, vaccinate anti-COVID cu schemă completă

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 9 iunie 2021, ora 12:48

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat că peste 4.000.000 de persoane au fost vaccinate cu schemă completă în România.

Potrivit CNCAV, marți a fost depășit pragul de 4 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă în cadrul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.

persoane vaccinate in Romania

„Astăzi am depășit pragul de 4.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă în cadrul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Până marți, în România au fost administrate peste 8.300.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19.

4 milioane persoane vaccinate

„În ceea ce priveşte bilanţul total al persoanelor vaccinate, de la debutul campaniei de vaccinare, din 27 decembrie, până pe data de 7 iunie, au fost în total vaccinate cu cel puţin o doză 4.457.688 de persoane, din care, cu schemă completă de vaccinare, adică fie cu două doze, fie Johnson & Johnson o singură doză, sunt aproape 4.000.000 de persoane, mai exact 3.997.752 de persoane”, a declarat, într-o conferință de presă, Valeriu Gheorghiță.

Etichete: vaccinare impotriva COVID-19 schema completa campanie de vaccinare Johnson & Johnson

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.