Newsflash
Știri

Peste 1.300 de absolvenți ai UMF Cluj au depus recent jurământul lui Hippocrate

de Florentina Ionescu - iul. 19 2022
Peste 1.300 de absolvenți ai UMF Cluj au depus recent jurământul lui Hippocrate

Dr. Anca Dana Buzoianu, rector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a transmis ieri un mesaj pentru noua generație de profesioniști din domeniul sănătății.

Rectorul Anca Dana Buzoianu (foto) a scris pe o rețea socială că „O nouă generație de profesioniști ai sănătății, «generația curajoasă», formată din peste 1.300 de absolvenți ai UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, a depus jurământul lui Hippocrate în prezența părinților și a celor dragi, alături de colegi și profesori.”  

anca dana buzoianu iulie 2022

Emoțiile au fost pe măsura bucuriei și susținute pe tot parcursul festivității de atmosfera fantastică din sala polivalentă din Cluj-Napoca, a descris rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” atmosfera. 

La evenimentul de depunere a jurământului au fost prezenți: primarul Emil Boc, rectorii prof. dr. Viorel Jinga de la UMF «Carol Davila» București și prof. dr. Viorel Scripcariu de la UMF «Gr. T. Popa» Iași, precum și prof. dr. Mihai Netea, Alumnus de excepție al universității clujene. Au fost prezenți și de mii de părinți, rude și prieteni ai absolvenților, veniți din peste 30 de țări. 

umf cluj napoca iulie 2022

„Dragi absolvenți,

Ați absolvit cu succes o școala de elită, pe care știu că o veți reprezenta cu mândrie. Oriunde vă va duce viața, să fiți mândri de voi, să fiți mândri de școala care v-a format și să fiți mândri de țara voastră! Sunt convinsă că veți avea curajul de a păși încrezători spre orice fel de viitor și încrederea în voi că vă veți îndeplini destinul. Felicitări tuturor!”, a transmis pe o rețea socială rectorul UMF Cluj-Napoca. 

depunere juramant hippocrate

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe