Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Persoanele cu HIV/SIDA se pot înscrie în programul de burse „Dorel Pintilie”

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 16 septembrie 2020, ora 12:30

Federația UNOPA organizează a cincea ediție a programului de burse „Dorel Pintilie”, destinată dezvoltării personale și profesionale a persoanelor seropozitive din România.

Proiectul este derulat de către Federația UNOPA - Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA cu sprijinul financiar al GSK Romania.

persoane hiv
Sursă imagine: Pixabay

 

Potrivit Federației UNOPA, în programul de burse se poate înscrie orice persoană seropozitivă din România care dorește să urmeze un curs/ atelier/ studii și care îndeplinește condițiile solicitate de furnizorul cursului/ atelierului pe care intenționează sa îl urmeze (nivel de studii solicitat, durata, etc).

De asemenea, aceasta trebuie să își asume finalizarea cursului/ atelierului/ studiilor și acoperirea eventualelor costuri suplimentare ce depășesc suma oferită în cadrul bursei, să își asume prin contract furnizarea dovezii finalizării cursului/studii/atelier către UNOPA (diploma de absolvire/ adeverință/ certificate) și utilizarea bursei strict în scopul declarat prin formularul de înscriere.

„Este o bursa de până la 500 de euro destinată special persoanelor seropozitive. (...) Sprijinul financiar oferit prin bursa poate acoperi costuri directe ce țin de taxe de studii, taxe pentru participarea la cursuri, taxe pentru participarea la diferite forme de ateliere, școli de vara, programe, etc. Nu există restricții privind domeniul profesional pentru care se aplică. E important totuși să detaliezi motivația personală pentru cursul ales”, informează UNOPA.

Pentru a aplica ca bursier în programul „Dorel Pintilie” este necesar să completezi formularul de înscriere.

Etichete: unopa Burse „Dorel Pintilie” HIV/SIDA

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC