Newsflash
Știri

Percheziții: o femeie a pretins că este medic și făcea proceduri de microchirurgie estetică

de Florentina Ionescu - dec. 3 2020
Percheziții: o femeie a pretins că este medic și făcea proceduri de microchirurgie estetică

Astăzi au avut loc percheziții în Capitală și în Constanța, după autoritățile au descoperit că o femeie ar fi pretins că este medic și a făcut intervenții chirurgicale în domeniul estetic.

Potrivit HotNews.ro, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au făcut astăzi trei percheziții în București și în județul Constanța, într-un dosar care vizează infracțiunile de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

estetica
Credit foto: Engin Akyurt de la Pixabay

 

Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu că o femeie, care ar pretinde că este medic, face intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Polițiștii, potrivit sursei citate, au spus că femeia, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care făcea proceduri de microchirurgie estetică.

Persoanele vizate de acest dosar vor fi duse la audieri.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe