Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Peisajul cercetării clinice în lumina provocărilor geopolitice

Viața Medicală
Dr. Mariana MINEA vineri, 19 august 2022

România găzduiește cea de-a patra ediţie a Simpozionului Anual de Studii Clinice.

Acesta va avea loc la 18 noiembrie, în format hibrid, sub patronajul EUCROF (Federaţia CRO-urilor Europene) și al ACCSCR (Asociaţia Companiilor Coordonatoare de Studii Clinice din România).

Simpozion studii cliniceStudiile clinice reprezintă șansa pentru pacienţi de a beneficia de îngrijire medicală la standarde înalte și de tratamente salvatoare pentru boli grave, uneori descoperite în stadiu avansat. Agenda evenimentului va include impactul războiului din Ucraina asupra studiilor clinice la nivel mondial și în Europa Centrală și de Est, noutăţi în legislaţia privind studiile clinice în România, experienţa studiilor clinice desfășurate în ţara noastră în perioada pandemiei, digitalizarea cercetării clinice în România. De asemenea, invitaţii vor aborda regulamentele UE privind studiile clinice descentralizate și hibride, designuri inovatoare ale trialurilor în fazele timpurii de dezvoltare a medicamentelor, importanţa vocii pacienţilor în cercetarea clinică.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.clinicaltrialsymposium.com. Până la 10 septembrie, doritorii beneficiază de tarifele early bird.

Etichete: simpozion studii clinice ACCSCR EUCROF

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC