Newsflash
Știri

Parteneriat SMURD–Rompetrol

de Marian CÂMPEANU - dec. 25 2009
Parteneriat SMURD–Rompetrol

Grupul Rompetrol, Inspectoratul General de Aviaţie şi Fundaţia pentru SMURD au încheiat, miercuri, 16 decembrie a.c., un parteneriat pentru susţinerea intervenţiilor de urgenţă pe cale aeriană, a deplasării personalului medical şi a transportării victimelor. (...)

Astfel, în anul 2010, Rompetrol Rafinare va asigura 30 de tone de combustibil Jet A1, cantitate estimată pentru necesarul celor două elicoptere din Bucureşti şi Târgu Mureş, valoarea totală a sprijinului acordat fiind de aproximativ 240.000 de dolari. „ Activitatea aeriană a SMURD este destinată salvării pacienţilor aflaţi în stare critică şi care necesită o intervenţie rapidă şi de înaltă competenţă. Această activitate nu ar fi posibilă fără colaborarea directă cu Inspectoratul General de Aviaţie, iar de acum va putea fi şi mai consistentă prin sprijinul acordat de Rompetrol“, a declarat la ceremonia semnării parteneriatului dl dr. Raed Arafat, preşedintele Fundaţiei pentru SMURD.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe