Newsflash
Știri

Pacienții greu deplasabili de la „Marius Nasta” au un mijloc de transport ecologic

de Florentina Ionescu - iul. 7 2021
Pacienții greu deplasabili de la „Marius Nasta” au un mijloc de transport ecologic

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală a anunțat că pacienții beneficiază direct de un mijloc de transport ecologic, 100% electric.

Începând din 5 iulie, pacienții din Institutul „Marius Nasta” sunt beneficiarii direcți ai unui mijloc de transport ecologic, 100% electric, care permite transportul pacienților greu deplasabili, dar și a celor imobilizați pe targă, pentru investigații necesare pe parcursul internării, a anunțat recent dr. Beatrice Mahler, managerul acestei unități, pe o rețea de socializare

mijloc de transport ecologic marius nasta4

Vestea este cu atât mai bună cu cât se știe că Institutul „Marius Nasta” are o structură pavilionară care presupune transportul pacienților între pavilioane, a mai spus dr. Beatrice Mahler.

„Noul mijloc de transport între pavilioane este achiziționat prin sponsorizarea oferită de Fundația Pretuieste viata. Mulțumesc doamnei Andreea Marin și întregii echipe care prin efortul lor au venit în sprijinul pacienților internați în Institut”, a conchis dr. Beatrice Mahler. 

mijloc de transport ecologic marius nasta1 

Galerie foto: 


Galerie imagini (2)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe